Leer ons kennen!

Lise-Marie Kinnaer: Voorzitter

 

 

 

 

 

Lise-Marie is sinds 2015 voltijds doctoraatsmedewerker bij onderzoek rond orale (pillen) antikanker geneesmiddelen aan de Faculteit Farmaceutische Wetenschappen, KU Leuven.

Ze probeert ook haar praktijkkennis te onderhouden en werkt daarom in het weekend als adjunct-apotheker bij Apotheek Pirard Tienen.

Haar hobby’s zijn koken, muziek en Leo’s.

Vincent Steels: Vice-voorzitter


Vincent, ondervoorzitter van de Leoclub en rasechte Tienenaar, studeerde af als apotheker aan de KU Leuven in 2012. Hierna volgde hij eerst nog een bijkomende opleiding MaNaMa Industriële farmacie, waarna hij werd toegelaten tot ‘London Business School’ voor het volgen van hun Master in Management opleiding.

Na zijn studies kwam hij terecht in het farmaceutisch bedrijf Amgen waar hij achtereenvolgens als Business Analyst, Product Specialist en momenteel als Product Manager aan de slag ging.

Naast zijn professionele bezigheden is Vincent actief bij alumniverenigingen Jong Farmaleuven en Farmaleuven en kan je hem altijd plezieren met een avondje voetbal of een feestje met vrienden.

Stéphanie Vanelderen: Penningmeester

 

 

 

 

 

Stéphanie is masterstudent in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, optie sportkinesitherapie. Ze zal haar eindwerk afleggen in januari 2018 en nadien hoogstwaarschijnlijk aan het werk gaan als afgestudeerd sportkinesitherapeute.

Haar hobby’s zijn tennis, ballet, Leo’s en ze verdient ook regelmatig een centje bij achter de bar van haar huidige tennisclub K. Stade Leuven TC.

Steve Eszes: Secretaris

 

 

 

 

 

Na zijn humaniora aan het Atheneum in Tienen studeerde hij Politieke Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel, waar hij zich specialiseerde in de bestuurswetenschappen en het overheidsmanagement.

Tijdens zijn opleiding werkte hij als student in een viswinkel. Wat ooit begon als een welkome bijverdienste, werd al snel een passie. Vandaag werkt hij bij Cru als Seafood Expert te Overijse. Een job waarin hij zowel zijn vakkennis als passie naar de klanten kan overbrengen.

Hobby’s: koordirigent in Tervuren. Hij houdt van organiseren en al wat er mee te maken heeft. Dat is ook waaraan hij wilt bijdragen aan onze Leo club.

Eline Diliën: Verantwoordelijke ledenwerving


Eline is afgestudeerd als pedagoog aan de KU Leuven in 2013 en heeft nadien nog haar leraren opleiding voltooid. Na een korte tussenstop in Londen, waar Eline o.a. heeft gewerkt aan ICS, een international school, en Plan International, keerde ze terug naar de KU Leuven om stafmedewerker onderwijs en studiebegeleider aan de Faculteit Farmaceutische Wetenschappen aan de slag te gaan.

In haar vrije tijd volgt Eline een opleiding psychotherapie, houdt ze van dansen en brengt ze graag tijd door met familie en vrienden.

 

Charotte Bogaerts
Pauline Flamend
Ben Heymans
Julie Jacobs

Eline Kinnaer
Astrid Liesenborghs
Charlotte Liesenborghs
Julien Myllecan
Charline Nelis
Kelly Rowie
Fran Vleminckx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *