Leer ons kennen!

Lise-Marie Kinnaer: Voorzitter

 

 

 

 

 

Lise-Marie, geboren en getogen in Hakendover-Tienen studeerde in 2015 af als master in de farmaceutische zorg aan KU Leuven – kortweg ze is apotheker. Sinds november 2015 is ze voltijds doctoraatsmedewerker bij onderzoek rond orale antikanker geneesmiddelen aan de Faculteit Farmaceutische Wetenschappen, KU Leuven.

Ze probeert ook haar praktijkkennis te onderhouden en werkt daarom in het weekend als adjunct-apotheker bij Apotheek Pirard Tienen.

Haar hobby’s zijn koken voor vrienden en familie, muziek spelen, naar optredens gaan en Leo’s.

Vincent Steels: Vice-voorzitter


Vincent, ondervoorzitter van de Leoclub en rasechte Tienenaar, studeerde af als apotheker aan de KU Leuven in 2012. Hierna volgde hij eerst nog een bijkomende opleiding MaNaMa Industriële farmacie, waarna hij werd toegelaten tot ‘London Business School’ voor het volgen van hun Master in Management opleiding.

Na zijn studies kwam hij terecht in het farmaceutisch bedrijf Amgen waar hij achtereenvolgens als Business Analyst, Product Specialist en momenteel als Product Manager aan de slag ging.

Naast zijn professionele bezigheden is Vincent actief bij alumniverenigingen Jong Farmaleuven en Farmaleuven en kan je hem altijd plezieren met een avondje voetbal of een feestje met vrienden.

Stéphanie Vanelderen: Penningmeester

 

 

 

 

 

Stéphanie is masterstudent in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, optie sportkinesitherapie. Ze zal haar eindwerk afleggen in januari 2018 en nadien hoogstwaarschijnlijk aan het werk gaan als afgestudeerd sportkinesitherapeute.

Haar hobby’s zijn tennis, ballet, Leo’s en ze verdient ook regelmatig een centje bij achter de bar van haar huidige tennisclub K. Stade Leuven TC.

Steve Eszes: Secretaris

 

 

 

 

 

Na zijn humaniora aan het Atheneum in Tienen studeerde hij Politieke Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel, waar hij zich specialiseerde in de bestuurswetenschappen en het overheidsmanagement.

Tijdens zijn opleiding werkte hij als student in een viswinkel. Wat ooit begon als een welkome bijverdienste, werd al snel een passie. Vandaag werkt hij bij Cru als Seafood Expert te Overijse. Een job waarin hij zowel zijn vakkennis als passie naar de klanten kan overbrengen.

Hobby’s: koordirigent in Tervuren. Hij houdt van organiseren en al wat er mee te maken heeft. Dat is ook waaraan hij wilt bijdragen aan onze Leo club.

Eline Diliën: Verantwoordelijke ledenwerving


Eline is afgestudeerd als pedagoog aan de KU Leuven in 2013 en heeft nadien nog haar leraren opleiding voltooid. Na een korte tussenstop in Londen, waar Eline o.a. heeft gewerkt aan ICS, een international school, en Plan International, keerde ze terug naar de KU Leuven om stafmedewerker onderwijs en studiebegeleider aan de Faculteit Farmaceutische Wetenschappen aan de slag te gaan.

In haar vrije tijd volgt Eline een opleiding psychotherapie, houdt ze van dansen en brengt ze graag tijd door met familie en vrienden.

Pauline Flamend: verantwoordelijke Huize Levenslust vzw

Pauline studeerde af als master in de logopedische en audiologische wetenschappen en behaalde nadien nog een master in de orthopedagogiek. Momenteel is ze aan de slag als orthopedagoog in een voorziening voor personen met een beperking.

Ze is steeds geëngageerd geweest in speelplein en andere buitenschoolse initiatieven waarbij kinderen en centraal staan. Om die reden is zij ook het aanspreekpunt voor de activiteiten met Huize Levenslust. Haar hobby’s zijn lezen, reizen en gezellig samenzijn met vrienden

Charotte Bogaerts

     

Charlotte groeide op in Tienen en studeerde school- en klinische psychologie aan de KU Leuven. Momenteel volgt ze een postgraduaat in de psychodiagnostiek. Ze werkt als psycholoog halftijds in een Multifunctioneel centrum voor kinderen en jongeren met gedrags- en emotionele problemen en halftijds in een Centrum voor Leerlingenbegeleiding. 

Ook in haar vrije tijd wil ze zich graag inzetten voor kinderen en jongeren en daarom maakt ze deel uit van de Leo’s. Daarnaast houdt Charlotte van reizen en ballet.

Julie Jacobs

Julie studeerde af als apotheker aan de KU Leuven in 2017, met specialisatie in de farmaceutische zorg. Sindsdien woont en werkt ze als apotheker in Tienen waar zij elke dag patiënten met raad en daad bijstaat.

Na het werk en de bijscholingen, vindt ze ontspanning in lezen, films, muziek, zwemmen en reizen met familie en vrienden.

Astrid Liesenborghs

Astrid studeerde in 2015 af als apotheker. Elke zaterdag werkt ze als apotheker-adjunct bij Apotheek Humblet in Zoutleeuw. Tijdens weekdagen is ze tewerkgesteld in UZ Leuven als ziekenhuisapotheker (in opleiding tot september 2018). Daar zorgt ze er dagelijks voor dat het correcte geneesmiddel de juiste patiënt bereikt.

Astrid ziet het als een verrijking om haar schouders mee te zetten onder het organiseren van fundraisings samen met anderen. 

In haar beperkte vrije tijd houdt Astrid van koken, uitstapjes met haar verloofde en vrienden, lachen en plezier maken.

Charlotte Liesenborghs

Charlotte studeerde in 2017 af als master in de rechten aan de KU Leuven en startte in september 2017 aan de masteropleiding criminologie waarvoor ze in het voorjaar van 2018 op Erasmus gaat naar het Zuid-Franse Pau. 

In haar vrije tijd is ze oud-leidster bij Chiro Jeugddroom in Halle-Booienhoven, waarvoor ze af en toe een activiteit organiseert en als kook’ouder’ mee op kamp gaat in de zomer. Charlotte probeert ook regelmatig te joggen en brengt graag tijd door bij haar vrienden.

Julien Myllecan


Charline Nelis

Charline studeerde in 2015 af na het vervolledigen van een basisopleiding marketing en enkele specialisaties in business management en digitale marketing. Vandaag is ze werkzaam bij Henkel waar ze de verantwoordelijkheid van sale representative opneemt binnen het productgamma van Schwarzkopf Professional. 

In haar vrije tijd houdt Charline ervan om tijd door te brengen bij vrienden en familie. 

Fran Vleminckx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *