Sociale doelen

Huize Levenslust

Huize Levenslust is een opvangtehuis voor geplaatste kinderen in Orsmaal. Momenteel verblijven er 13 kinderen tussen 3 en 15 jaar. Al onze fundraising opbrengsten gaan al van in het prille begin naar dit gezinstehuis.

Maandelijks verwennen we de kinderen uit het tehuis met een leuke activiteit: schaatsen, zwemmen, een pretpark bezoeken, naar de film, gaan klimmen,… noem maar op. Ook cultuur komt aan bod. Het is voor de kinderen een kans om dingen te beleven waar ze anders niet of moeilijk van zouden kunnen proeven. 1 keer per jaar gaan we ook op weekend. In 2012 namen we de kinderen mee op sleeptouw naar Roompot Katjeskelder (Oosterhout) in Nederland. In 2013 gingen we overnachten in de Dommelvallei en hebben we het Hageven bezocht.

Doe ons een voorstel

Soms zet Leo Club Tienen zich ook in voor andere sociale doelen of klussen we bij als vrijwilliger. We staan dan ook altijd open voor suggesties om sociale doelen te steunen of een handje toe te steken op sociale activiteiten. Bezorg ons zeker je suggestie!

Stuur een mailtje naar info@leoclubtienen.be met daarin je naam, telefoonnummer, mailadres en uitleg over het sociale doel. Je krijgt van ons zeker een antwoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *